ALGEMENE VOORWAARDEN

Verse tulpen met de post.
De tulpen komen rechtstreeks uit van de kweker waarmee wij samen werken. Verser kan dus niet! Het is geen probleem voor de tulpen om een tijdje zonder water te leven. Wanneer we de tulpen water mee zouden geven, groeien ze door en groeien de tulpen krom.

Kleuren tulpen
Gedurende het seizoen hebben wij verschillende soorten kleuren tulpen in het assortiment. Tulpen blijven een natuurproduct en daarom kunnen we nooit 100% volledig garanderen dat de gewenste kleur tulp beschikbaar is. Wanneer dit niet het geval is, kiezen we zelf een alternatief hiervoor. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Bestellen
Heeft u online tulpen besteld bij Tulpentrots.nl? U ontvangt dan een automatische bevestiging van uw bestelling. Sla deze digitaal op.

Verkeerd besteld?
Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u toch nog van de aankoop af? Dan kan! Stuurt u dan zo spoedig mogelijk een mail naar: info@tulpentrots.nl

Bezorging
De tulpen worden aangeboden en bezorgd door een postbezorgbedrijf. Deze bezorgen pakketpost in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), van dinsdag t/m zaterdag, meestal binnen 24 uur. Bij de bestelling kunt u aangeven op welke dag u de tulpen graag verzonden zou willen hebben, dit doet u bij de bestel notities. Tulpentrots.nl doet de tulpen dan die dag op de post. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Wanneer de postbezorger de tulpen niet de volgende dag levert, is Tulpentrots.nl daar niet aansprakelijk voor.
Wilt u een pakket naar het buitenland sturen? Neem dan contact met ons op.

Privacy
Uw gegevens worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Uiteraard delen wij uw gegevens niet met anderen.

Niet tevreden
Bent u niet tevreden over uw aankoop op Tulpentrots.nl? Dat vinden wij uiteraard erg vervelend. Binnen 2 weken nemen wij uw klacht in behandeling en ontvangt u bericht van ons. De eventuele totale aansprakelijke vergoeding zal nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag via de webshop. Aan de getoonde foto’s kunnen geen rechten worden ontleend. U kunt uw klacht 24 uur per dag per mail doorgeven via: info@tulpentrots.nl